Blog

V této části stránek by se měli objevovat články z různých sfér zdravého životního stylu. Něco o stravování, pohybu, spánku, stresu, relaxačních technikách a tak podobně. 

V tomto článku se zaměříme na to, co dělat či naopak nedělat, abyste se ráno budili odpočatí a správně naladění na další den. Spánek je totiž jeden z velmi důležitých faktorů zdravého životního stylu a není radno ho podceňovat.

Jelikož je kvalitní šunka poměrně dobrý zdroj bílkovin, tak je právě potřeba, abyste si jí i uměli správně vybrat. Existuje hned několik ukazatelů, podle kterých se můžeme mezi šunkami orientovat. Rovnou se na to podíváme, ať můžete jít nakupovat.

V tomto článku se podíváme na to, jak zjistit svoji klidovou tepovou frekvenci, maximální tepovou frekvenci a také při jakých hodnotách našeho tepu budeme spalovat tukové zásoby. To je asi ta nejzajímavější hodnota, kterou bychom měli znát, když chceme při cvičení správně hubnout.

Určitě všichni dobře víte, jak vám bodne taková odpolední kávička před úplným energetickým úpadem. Možná by vás však mohlo zajímat, co tenhle prevít dělá v našem těle a jestli je vážně tak potřebný? Hned se na to mrkneme.

Cvičení doma

16.09.2023

Kvalitní cvičení se dá provádět i z pohodlí domova. Ne každý chce chodit do fitka či posilovny. Cvičení doma vám šetří čas a také peněženku. Je zase pravda, že na cvičení doma musíte být dost motivovaní, abyste se nešetřili a zároveň se ke cvičení vůbec dokopali. Jako všechno má nějaké pro a proti, a je jenom na...

Většina lidí se právě vysokosacharidovou dietou živí a ani o tom neví. Podle mě je to nejjednodušší forma stravování a dá se na ní krásně vydržet po celý zbytek života. Nemusíte se učit složité recepty, trávit hodiny nákupem a vymýšlet, co si dát zase k tomu obědu. A rozhodně tomu nemusíme říkat dieta, poněvadž to pro spoustu lidí...

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky